İçeriğe geç
ana sayfa » SİNEMA DÜNYASI » Sinema Tarihinden » 2016 - 2020 » Alien Yaratık (Covenant) 12 Mayıs’ta Vizyonda

Alien Yaratık (Covenant) 12 Mayıs’ta Vizyonda

    Alien - Covenant Filmi

    Alien – Covenant Filmin Konusu

    Ridley Scott, kendi yarattığı evrene, çığır açan YARATIK serisinin yeni bölümü YARATIK: COVENANT ile birlikte geri dönüyor. Koloni gemisi Covenant’ın mürettebatı, galaksinin uzak tarafında bir gezegene bağlı olan keşfedilmemiş bir cennet olduğunu düşündüklerini ancak aslında karanlık, tehlikeli bir dünya keşfederler. Hayal güçlerinin bile ötesinde bir tehdidi ortaya çıkardıklarında, büyük bir kaçış girişiminde bulunmaları gerekir.

    LV-223’e yapılan feci keşif olayından neredeyse on bir yıl sonra, derin uzay kolonizasyon gemisi Covenant, 2.000’den fazla sömürgeci ile birlikte, yeni bir dünya inşa etme niyetiyle uzak gezegen Origae-6’ya gitmek için yola çıkar. Ancak, yakınlarında keşfettikleri yeni “mükemmel” gözüken bir gezegenin gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu düşünerek buraya yönlenirler. Yeni terfi eden kaptan Chris Oram, yeni gezegeni kontrol edebileceklerine karar verir. Oysa, burada insan kavrayışının ötesinde biyolojik düşmanlarla baş etmek zorunda kalacaklardır. Sonuçta, barışçıl bir keşif görevi olarak tasarlanan şey, keşfedilmemiş bir alanda umutsuz bir kurtarma operasyonuna dönüşecektir.


    Alien Yaratık Film Fragmanı


    Alien Yaratık (Covenant) Filmi
    film afişi

    Filmin Künyesi ve Bilgiler

    Vizyon Tarihi: 12 Mayıs 2017

    Yönetmen: Ridley Scott

    Oyuncular: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Jussie Smollet, Callie Hernandez, Amy Seimetz, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby

    Senaryo: John Logan ve Dante Harper

    Tür: Bilimkurgu – Korku

    Yapımcı: Ridley Scott, Mark Huffam, Michael Schaefer, David Giler, Walter Hill

    Süre: 122 dakika

    Ülke: ABD, İngiltere

    IMDB Puanı: 6,4


    CANVASTAR®

    Türkiye'nin En Zengin ve Kaliteli Kanvas Tablo Koleksiyonu

    Siteye Gidin