İçeriğe geç
ana sayfa » SİNEMA DÜNYASI » Sinema Tarihinden » 2016 - 2020 » Her şey mümkün filmi 19 Mayıs’ta vizyonda

Her şey mümkün filmi 19 Mayıs’ta vizyonda

    Her şey mümkün filmi

    Her şey mümkün Filmin Konusu

    Aldatılan kadınların hikayesini hiç böyle izlemediniz! Eğlenceli, romantik, her anı sürprizlerle dolu Her Şey Mümkün, vizyona bomba gibi giriyor. İddialı oyuncu kadrosu ve mafyanın, ihanetin, kumpasın, magazin dünyasının karmaşasını konu alan film düşmeyen temposu ile dikkat çekiyor. Usta oyuncu Yetkin Dikinciler’in birbirine çok benzeyen iki adamın kesişen öyküsünü ve değişen hayatlarını aynı anda oynadığı filmi, yönettiği reklam filmleriyle tanınan Alper Babayağmur yazıp, yönetti.

    İddialı oyuncu kadrosu

    İddialı oyuncu kadrosuyla göz dolduran Her Şey Mümkün, daha önce hiçbir sinema filminde bir araya gelmeyen isimleri buluşturdu. Başrollerini Yetkin Dikinciler ve Azra Akın’ın paylaştığı Her Şey Mümkün’ün oyuncu kadrosunda, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen gibi güçlü isimler yer alıyor. Çekimleri yaklaşık iki yıl süren film, beş farklı şehirde ve 45 farklı mekânda çekildi.

    Hakan Akkaya’dan özel tasarım

    Düşmeyen temposu ile dikkat çeken ve ünlü modacı Hakan Akkaya’nın da kendisi olarak yer aldığı filmin önemli bölümlerinden biri olan defile sahnesinde, yurt dışından gelen mankenler rol aldı. Akkaya’nın Azra Akın’a özel olarak hazırladığı saf ipekten özel kostüm, filme damgasını vuracak.

    İlklere imza atan film Her Şey Mümkün

    Radyo dünyasının ünlü ve sevilen isimleri Bay J, Hop Dedik Ayhan, Cem Arslan (Gazoz Ağacı) ve Tamer Gül (Bilo Ağa)’nın da rol aldıkları filmde, duayen oyuncu Haldun Dormen, hayatında ilk kez eline silah alarak bir mafya babasını canlandırdı. Kaan Girgin, yıllar sonra sinemaya bu filmle dönüş yaptı.

    Her şey mümkün filmi
    filmden bir kare

    Farklı dünyalar, kesişen hayatlar

    Eğlence, aşk ve macera dolu hikayesiyle şaşırtırken, girift senaryosuyla da izleyicisine her an farklı sürprizler sunan Her Şey Mümkün’ün hikayesi ise şöyle:

    Kendi küçük dünyasında yaşayıp giden tesisatçı İbrahim, bir gün piyangodan büyük ikramiyeyi kazanır. Tüm hayatını geride bırakır ve uzun bir tatile çıkar. Otelde tanıştığı ünlü manken Pelin’le aşk yaşamaya başlar. Ancak gerçek, hiç de göründüğü gibi değildir. İbrahim, ikizi kadar benzediği ünlü bir iş adamının yerine geçmiştir. Her şey yolunda giderken, Pelin ile İbrahim arasında aşk başlar… Bir yanda İbrahim’in geride bıraktıkları, bir yanda zenginlerin dünyasındaki oyunlar… Mafyanın, ihanetin, kumpasın ve magazin dünyasının karmaşası içinde, kadınlar ipleri ele alır. İşte hikaye o zaman başlar.


    Her şey mümkün filmi
    film afişi

    Filmin Künyesi ve Bilgiler

    Yazan – Yöneten: Alper Babayağmur

    Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri, Umut Oğuz, Tamer Gül ve Haldun Dormen

    Senaryo: Alper Babayağmur, Ayşe Babayağmur Apa, Mehmet Şen

    Yapımcı: Binali Kılıç

    Yardımcı Yönetmen: Cüneyt Özen

    Uygulayıcı Yapımcı: Berna Berdan

    Görüntü Yönetmeni: Ferit Çetinkaya

    Kreatif Direktör: Murat Şenel

    Makyaj: Figen Tokmak

    Grafik: Efektürk

    Müzik: Bayülken

    Yapım: Netvizyon Mediapark

    Filmin Türü: Komedi, Macera, Romantik

    Yapım Yılı: 2017

    Ülke: Türkiye

    Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2017


    FRAGMAN


     

    CANVASTAR®

    Türkiye'nin En Zengin ve Kaliteli Kanvas Tablo Koleksiyonu

    Siteye Gidin