
Alessandro Allori Maria De’ Medici’nin Portresi – Portrait Of Maria De’ Medici
Tarih: 1555
Boyut: 114,5 x 89,5 cm
Teknik: Tuval üzeri yağlı boya
Yer: Kunsthistorisches Museum Viyana
Erken Rönesans’tan beri Floransa’nın en önemli sanatçıları ve atölyeleri Medici ailesi için çalışmıştır. 1570’te Cosimo I’in Toskana Büyük Dükü olarak atanmasıyla, eski bankacılık ailesi kesin olarak Avrupa’nın önde gelen aileleri arasına yükseldi. Burada tasvir edilen, muhtemelen Cosimo’nun kızı olan kadının portresi, gelin görüşmeleri sırasında Habsburg sarayına gelmiş olabilir; yoğun bir evlilik politikası iki aileyi birbirine bağlamıştır.
Resim Tuvali Üzerine Baskı
Müze kalitesi sınıfında olan baskılarımız, sanatsal baskı için özel olarak üretilmiş resim tuvali üzerine hazırlanmaktadır. Bu özellik, eserin orijinalindeki renk ve detayların mükemmel bir şekilde baskıya aktarılabilmesini sağlamaktadır. Temizlik aşamasında deterjan, değişik kimyasallar ve ıslak bez kullanımı tabloya zarar verecektir. Temizlikte yumuşak bir fırça kullanımı tavsiye edilmektedir.
Aşağıya tıklayarak eserin baskısının boyut ve fiyat seçeneklerini inceleyebilirsiniz.
Çalışmalar, birinci sınıf derinlikli ahşap şasiye gerili asmaya hazır veya rulo halinde sunulmaktadır. Kenarlar, tablo içinden editörümüzün seçtiği bir renk ile kaplanmaktadır. Böylece çerçeveye ihtiyaç olmaksızın nitelikli bir sunum imkanı sağlanmaktadır.

