İçeriğe geç
ana sayfa » SİNEMA DÜNYASI » Sinema Tarihinden » 2011 - 2015 » Büyük Oyun Big Game Film Tanıtımı

Büyük Oyun Big Game Film Tanıtımı

    Büyük Oyun Big Game Film

    Büyük Oyun Big Game Filmin Konusu

    İngiliz romancı Dan Smith ‘in Büyük Oyun isimli romanı Net Genç etiketiyle tüm kitapçılarda yerini aldı. Finlandiyalı Yönetmen Jalmari Helander’in ise sinemaya uyarladığı aynı isimli filmin başrolünde Samuel L.Jackson ve Ray Stevenson gibi aktörler ile birlikte Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş da oynuyor.

    Ormanda kamp yapmakta olan Oskari, esrarengiz bir uçağın kamp alanı yakınlarına düşürülmesi sonucunda Amerikan Başkanı ile tanışır. Fakat Amerikan Başkan’ının bu durumda kurtarılması gerekmektedir. Akrabalarına olgunluğunu kanıtlamak için avlanma görevi alan Oskari bir geyik bulmayı planlamaktadır, ancak bunun yerine gezegendeki en güçlü adamla tanışır.

    Zaten babasının avcılıktaki ünü altında ezilen Oskari başkan tarafından kendisini kurtarmaya çalıştığı için güvenini artırmaya çalışır. Ancak daha sonra saldırıyı yöneten ABD Gizli Servisi üyesi Morris ile karşı karşıya kalır. Dünyanın en güçlü adamı soğuk Finlandiya ormanlarında genç bir çocuğun korumasıyla hayatta kalabilecek midir ?

    Filmin bütçesi 8,5 milyon Euro’dur ve Finlandiya’da şimdiye kadar üretilmiş en pahalı filmdir. Vahşi doğa maceralarının Fin Laponya’da gerçekleştiği gibi gösterilmesine rağmen, açık hava çekimleri Alpler’de çekildi ve diğerleri Almanya’da çekildi.


    Büyük Oyun Big Game Film
    film afişi

    Filmin Künyesi ve Bilgiler

    Yönetmen: Jalmari Helander

    Oyuncular: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson

    Tür: Macera

    Yapım Yılı: 2014

    Ülke: Almanya, Finlandiya, İngiltere ortak yapımı


    Büyük Oyun Big Game fragman


    CANVASTAR®

    Türkiye'nin En Zengin ve Kaliteli Kanvas Tablo Koleksiyonu

    Siteye Gidin